1. juni 2017

U13: Målorgie inden afgang til Hannover

Med en sejr på 7-4 over Ikast FS fik SIF’s U13 drenge pudset målformen af inden afgang til turnering i Hannover.

Der var masser af mål onsdag eftermiddag, da SIF’s U13-hold spillede sin sidste kamp inden afrejse til en turnering i Hannover fredag. SIF-drengene vandt således 7-4 med Lasse Kaihøj, Jakob Leerhøj og Noah Sonne Kargo som dobbelte målscorere, mens Christian Lyrskov stod for at det sidste.

Det blev en kamp med meget direkte spil, hvor begge hold stod højt, hvilket gav de offensive spillere gode forudsætninger i bagrummet. SIF forsøgte indledningsvis at spille direkte for at skabe afstand mellem kæderne i Ikast-holdet, og det lykkedes SIF’erne godt med. Som kampen skred frem blev der mere og mere plads på midten, og det var SIF’erne dygtige til at udnytte til chancer. Og selv om det blev til syv mål, burde SIF have scoret mere – chancerne var til det.

– Vores bagspil til opbygning fejlede i perioder i 2. halvleg, mn ellers var vi seje til at have bolden. Defensivt – især ved frispark og hjørnespark – manglede vi lidt mod og kløgt, og i målet måtte Philip Desouza hive et par store redninger frem for at forhindre flere Ikast-scoringer, fortæller U13 træner Nicolaj Bækgaard om kampen. Han fremhæver Noah Sonne Kargo som SIF’s bedste.

U13-drengene træner torsdag, hvorefter der er afgang til international fodbold i Hannover i Bededagsferien.