7. juni 2017

U13: Godt spil trods stort nederlag

Tidlig føring til Kolding blev dyr for U13, der tabte 0-4 tirsdag aften.

Netop hjemkommet fra pinseturnering i Hannover var U13 tirsdag aften i turneringsfodbold med en udekamp i Kolding. Den blev tabt 0-4, og selv om cifrene lyder skræmmende store, var der gode ting at hæfte sig ved for de unge SIF-talenter.

SIF fik en sløj start på kampen og kom tidligt bagud. SIF’erne virkede lidt skræmte mod en dygtig modstander. Men derefter spillede SIF-drengene 45 flotte minutter. Efter to hurtige indledningsmål af hjemmeholdet, kom SIF stille og roligt ind i kampen og burde også have scoret inden pausen, selvom Kolding var bedst i første halvdel af opgøret.

I 2. halvleg formåede SIF at vende kampen rent spillemæssigt og havde også mange fine tilbud, men i stedet for et reduceringsmål, blev SIF straffet i sit opspil og led dermed et lidt for stort nederlag i forhold til spil og chancer.

– Vi viser endnu engang gode takter med bolden, men der mangler vilje til at ville mere end blot en enkelt aktion, og derfor bliver mange af vors angreb afværget. Defensivt viste vi lidt mere end vi plejer, men vi er stadig for ubekymret og ikke gode nok taktisk, opsummerer U13-træner Nicolaj Bækgaard.