11. september 2017

Testkamp mod Vejle sluttede 2-2

På grund af turneringspause for U17-holdet spillede SIF med U16 en træningskamp mod Vejle. Den sluttede 2-2.

Da SIF’s U17-mandskab ikke havde ligakamp i den forgangne weekend, brugte holdet pausen til at spille U16-træningskamp mod Vejle. Den endte 2-2.

På trods af en lidt sløv start kom SIF foran 1-0 efter fem minutter ved Alexander Lind, der modtog en fin, dyb stikning fra Carl Martinsen, som han udnyttede. Inden pausen udlignede Vejle, og vejlenserne kom også foran 2-1 i begyndelsen af 2. halvleg inden Tobias Nissen udlignede efter et hjørnespark 10 minutter før tid.

– Vi styrede begivenhederne i 2. halvleg, og vi gik lidt frisk til den og pressede højt. Det var lidt uafstemt i store perioder, men de gange det lykkedes, kom vi til chancer, siger Jesper Mikkelsen om kampen.

U17-træneren havde tre U15-spillere med, der alle gjorde et fint indtryk, da de blev skiftet ind.

U17 Ligaen genoptages i næste weekend, hvor HB Køge kommer på besøg på JYSK park. Kampen fløjtes igang kl. 15.30.