9. september 2018

SIF’s U17-talenter fortsat ubesejret

Det blev 1-1 lørdag mod Vejle, men U17-drengene kan gøre det bedre og burde have vundet.

For anden weekend i træk spillede SIF’s U17-drenge uafgjort, og igen måtte Jesper Mikkelsens mandskab kæmpe sig tilbage efter at have været nede 0-1. Dermed er SIF’erne fortsat ubesejret efter fire runder, hvor det er blevet til to sejre og to uafgjorte kampe.

– Holdet viste igen god moral og har nu for tredje gang ud af fire formået at komme tilbage. Vores spil med bolden var for hektisk mod Vejle, og kvaliteten var ikke, hvor den burde være. Vi er stadig ubesejret efter fire kampe, men jeg mangler fire points i mit regnskab efter de seneste to uafgjorte resultater, og vi skal præstere lidt bedre hele vejen rundt, lød det fra træner Jesper Mikkelsen efter kampen.

SIF startede lidt længere tilbage med at presse end normalt, men SIF-drengene blev også lidt for passive. Det var dog stadig gæsterne fra Silkeborg, der kom til de fleste og de største chancer. Vejle scorede efter 37 minutter på en dybdebold efter en omstilling, hvor SIF-forsvaret var uopmærksomt.

Fra starten af 2. halvleg gik SIF lidt højere op, men blev aldrig dominerende med bolden, og det blev for meget duelspil og for mange tabte bolde.

– Vi fik en del hjørnespark, og det var på sådan et, at Anders Dahl fik scoret på bagerste stolpe med 10 minutter igen. Vi pressede på til sidst, og Frederik Carstensen var også alene igennem i overtiden, men deres keeper stod igen i vejen, siger Jesper Mikkelsen.