20. juni 2017

SIF’s U14-talenter klar til finale

Der måtte forlænget spilletid til, da SIF’s U14 drenge mandag aften spillede sig i JM-finalen med en 5-4 sejr over Holstebro.

Det blev et vaskeægte knock-out drama, da SIF’s U14 drenge mandag aften spillede sig i finalen om det jyske mesterskab. I Holstebro måtte semifinalekampen mellem Holstebro og SIF ud i forlænget spilletid efter hjemmeholdets overtids-udligning i den ordinære spilletid, men i sidste ende kunne SIF’erne trække sig ud som fortjent vinder med cifrene 5-4 efter 3-3 i den ordinære kamp.

– Det var en sjov kamp og glædeligt, at vi viste os som det klart bedste hold efter at vi tidligere har haft svært ved at knække Holstebro. Vi skabte adskillige chancer og burde have afgjort det tidligere. Der var mange gode præstationer, hvor William Knudsen, Yunus Akbayir og Filip Aoyagi-Jensen stak ud med sidstnævnte som banens klart bedste.

Fra kampens indledning forsøgte SIF at spille direkte, hvilket ikke lykkedes til fulde, men alligevel gav afkast i form af mere plads i mellemrummene senere i kampen. Det var en lige 1. halvleg, hvor SIF havde de største chancer. De blev misbrugt, og så kunne Holstebro bringe sig foran 1-0 kort før halvtid.

I 2. halvleg spillede SIF godt, dominerede med bolden og SIF-drengene var flittige til at løbe i rum. Presset overfor 3’er bagspil blev bedre, og det var fortjent at SIF fik udlignet til 1-1, da Eskild Dall i to omgange skovlede bolden i nettet efter indlæg. Det blev også 2-1 til SIF, da Alexander Busch kom bragende ved bagerste stolpe og stangede bolden ind på et hjørnespark fra Jeppe Kilden Grøn.

Hjemmeholdet kom på 2-2, da en dyb bold ikke blev afvist. Kort efter sparkede Filip Aoyagi-Jensen SIF foran på en afslutning fra distancen, men fem minutter inde i overtiden udlignede Holstebro til 3-3, og kampen måtte i forlænget spilletid.

Her fortsatte SIF dominansen, og Filip Stojilkovic bragte SIF på 4-3, da han løb fra hjemmeholdets stopper, prikkede bolden forbi målmanden og sparkede den ind fra spids vinkel. I 2. halvleg af forlængelsen udbyggede Christian Brandstrup SIF-føringen til 5-3, da han kom på bagerste stolpe og skubbede et indlæg i mål efter flot opspil af Eskild Dall og Filip Stojilkovic i modsatte side.

SIF spiller allerede fredag finale, hvor Haderslev er modstander.