17. august 2017

U14: Kanon halvleg grundlagde sejr

Fire mål i første halvleg sikrede U14 tre point mod FC Salling.

Der skal mere til at ryste U14 end en scoring imod sig efter bare 30 sekunder. Det viste holdet onsdag, hvor FC Salling blev besejret med 4-3.

– Fedt med et par sejre på stribe, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

Kampen var knap fløjtet i gang, før bolden lå i SIF-nettet, idet bagkæden blev fanget højt og overrumplet af modstanderens fart. Efter scoringen overtog SIF styringen fuldstændig, og halvlegen udviklede sig til spil til ét mål. Holdet havde bolden meget, og selvom modstanderen stod kompakt, brugte spillerne bolden godt.

Derfor var det heller ikke overraskende, at Lasse Kaihøj udlignede, efter han løb fri på en dybdebold fra Christian Lyrskov. Jonathan Pank Iversen bragte sit hold foran efter et kvarter med en flot afslutning, og David Brunsbjerg Christensen udbyggede føringen efter en flot indenomsstikning fra sidstnævnte målscorer. Lasse Kaihøj sluttede halvlegens målfest på et hovedstød efter indlæg af Frederik Nedergaard.

Mere træthed i anden halvleg

Efter pausen begyndte trætheden så småt at indtræffe, selvom U14 fortsat producerede mange angreb. Dog manglede den samme målsikkerhed som tidligere i opgøret, hvilket blandt andet blev illustreret ved to afslutninger på stolpen.

FC Salling kunne have gjort det surt, da holdets hurtige spids scorede to gange, men sejren kom fortjent i hus. Derfor var Peter Ager Kristensen heller ikke overraskende tilfreds med sit hold, der udvikler sig fra uge til uge.

– Det var en meget fortjent sejr. Jeg synes, drengene tager små steps i den rigtige retning, og relationerne styrkes kamp for kamp, fortæller han.

Lørdag spiller U14 igen, denne gang mod Randers.

FC Salling – U14 3-4 (1-4)
Målscorere for U14: 1-1 og 1-4 Lasse Kaihøj, 1-2 Jonathan Pank Iversen og 1-3 David Brunsbjerg Christensen.

Halv pris på billet til SIF-Hobro. Køb din billet nu.