8. marts 2018

Kærkommen sejr til U19

Onsdag aften slog SIF’s U19-talenter Esbjerg med 3-1 på JYSK park.

Det var en meget velkommen sejr – sæsonens anden – som SIF’s U19-drenge onsdag aften på JYSK park sikrede sig med 3-1 over Esbjerg. Både individuelt og som hold spillede SIF en god kamp.

– Der var mange gode præstationer, men jeg er gladest for vores fælles indsats. Når alle byder ind er det altså bare nemmere at vinde fodboldkampe, siger U19-træner Thomas Loft om kampen.

SIF fik en god start med et lidt lavere udgangspunkt end vanligt. Det lykkedes SIF’erne godt med, og Esbjerg havde svært ved at finde løsninger i deres opbygningsspil. Til gengæld så det rigtig godt ud i alle faser for SIF i den første halve time, hvor det blev til mange chancer. Anders Iversen scorede til 1-0 efter en flot assist af Stefan Stojilkovic.

Mod slutningen af halvlegen kom Esbjerg frem til muligheder, og 2. halvleg blev en lige affære, hvor Esbjerg var mest på bolden og SIF var farligst på omstillinger. Efter 50 minutter blev det 2-0 ved Bo Balder, og derefter kontrollere hjemmeholdet kampen fint. Der blev dog spænding om resultatet, da Esbjerg i det 89. minut reducerede til 2-1 inden Stefan Stojilkovic med et hurtigt modsvar gjorde det til slutresultatet 3-1.

U19 Ligaen, 11. runde, onsdag 7. marts kl. 20.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Esbjerg fB 3-1 (1-0)
Mål: 1-0 Anders Iversen (31.), 2-0 Bo Berg Balder (51.), 2-1 Rasmus Rejnhold (89.), 3-1 Stefan Stojilkovic (90.)