5. november 2017

Flot comeback var ikke nok for U17

SIF’s U17-drenge var tæt på uafgjort i Aalborg, men måtte se sig slået 4-2 efter AaB-mål i overtiden.

Et flot comeback i Aalborg var tæt på at give SIF’s U17-drenge point i en svær udekamp. Bagud 3-1 med omkring 20 minutter igen reducerede Niclas Holm Pedersen til 3-2, da han kørte en returbold i nettet, og i resten af kampen havde SIF momentum og pressede godt på for en udligning. Det lykkedes ikke, og i stedet scorede AaB til 4-2 i overtiden.

– Vi har haft fokus på vores holdudtryk, kommunikation og at kunne tackle modgang. Alle ting bestod vi i dag. Vi er igen vores modstander underlegen på fysik og evnen til at træffe de rigtige valg. Vi slutter med seks førsteårsspillere på banen, så det er ikke så mærkeligt, at vi kæmper med at hænge i p.t., og at vi er lidt umodne i afgørende situationer, siger U17-træner Jesper Mikkelsen, der glæder sig over et flot comeback i kampen.

– Kampen var et skridt i den rigtige retning, konkluderer han.

AaB indledte kampen bedst, og SIF havde fokus på at forsvare sig godt. En friløber kunne have bragt SIF i spidsen, men i stedet scorer AaB til 1-0 inden pausen. Det blev 2-0 efter et hjørnespark i det 50. minut, hvorefter Frederik Carstensen bragte SIF tilbage i kampen med et mål på et fladt indlæg fra Sebastian Jørgensen. AaB bragte sig dog hurtigt på 3-1 inden kampen gik ind i den sidste fase med SIF-pres og reduceringsmål.

SIF spiller igen lørdag, hvor OB tager imod i den odenseanske Ådal. Den kamp har kickoff kl. 13.00.

U17 Ligaen, 9. runde, lørdag 4. november kl. 14.00 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 4-2 (1-0)
Mål: 1-0 Casper Gedsted Hansen (26.), 2-0 Mathias Ross Jensen (50.), 2-1 Frederik Carstensen (57.), 3-1 Thomas Albert Christensen (60.), 3-2 Niclas Holm Pedersen (67.), 4-2 Mikkel Kaufmann Sørensen (80.)