4. september 2017

Endnu en sejr til U15

For anden weekend i træk gik U15 fra banen som vindere. Denne gang blev AaB besejret 3-2.

Selvom der var langt mellem de gode SIF-angreb i anden halvleg, lykkedes det alligevel U15-drengene at kæmpe sig frem til den vigtige scoring, der sikrede holdet en sejr over AaB på 3-2.

– Jeg glæder mig over, at vi på trods af en spillemæssig mindre god anden halvleg alligevel får en sejr, fortæller U15-træner Casper Røjkjær.

Første halvleg var en lige affære, hvor SIF desværre kom bagud på et hjørnespark. Holdet lod sig dog ikke slå ud og overtog mere og mere af spillet. Det resulterede i et flot udligningsmål fra distancen af Eskild Dall.

SIF nåede også at komme foran 2-1, da Frederik Midtgaard resolut afsluttede fladt i det lange hjørne efter godt forarbejde af Eskild Dall.

AaB nåede at udligne inden pausen, og derfor var det lige fra start i en anden halvleg, der langt fra bød på samme spillemæssige oplevelse. U15 manglede løsninger i det opbyggende spil, og desuden lavede holdet alt for mange tekniske fejl til at lukke kampen tidligt. Det hele endte som bekendt lykkeligt, da Eskild Dall scorede til kampens slutresultat, 3-2 efter at være blevet spillet fri af Filip Stojilkovic.

Ikke overraskende fremhæver Casper Røjkjær holdets matchvinder for sin præstation:

Eskild var kampafgørende med to mål og en assist, men det var også en god præstation af William Knudsen i forsvaret, understreger U15-træneren.

U15 kan få tre sejre på stribe på fredag, hvor holdet skal en tur til Aarhus og besøge AGF.

U15 – AaB 3-2 (2-2)
Målscorere for U15: Eskild Dall 2 og Frederik Midtgaard 1.