14. maj 2018

Blandede bolcher for U14 ved Kia Cup

Blandede bolcher ved Kia Cup

Tre sejre og tre nederlag blev det til for SIF’s U14-drenge, der deltog i Kia Cup i Esbjerg i Kristi Himmelfartsferien.

SIF’s U14-hold deltog i Kristi Himmelfartsferien i Kia Cup, en international ungdomselite-turnering i Esbjerg. I puljens blev det fem kampe blev det til to sejre og tre nederlag, hvilket rakte til en femteplads blandt de seks hold, og placeringskampen mod det svenske hold Kvarnby IK, der afsluttede turneringen, blev vundet 6-2.

– Det var godt at slutte af med en fin halvleg og et fint resultat efter flere kampe, der har været under niveau, lød konklusionen fra u14-træner Peter Ager.

SIF’s U14-holds kampe ved Kia Cup:
SIF – Haderslev 2-1 (2-1)
Målscorere: Magnus Bøttker og Mathias Sauer.
Et fint resultat uden at spille prangende. Haderslev gik ekstremt højt i deres pres, og SIF fik øvet sig i at spille ud af det. Det lykkedes få gange, og så var der plads, hvilket skabte fundamentet for et par gode gennemspillede angreb, der også resulterede i fine mål. Først scorede Magnus Bøttker på et skud fra distancen til 1-0, mens Mathias Sauer scorede til 2-1 efter flot forarbejde af Lasse Kaihøj. Generelt for meget sjusk, og SIF’erne var udfordret på færdighederne. Samtidig blev der ikke løbet nok meter i boldbesiddelse, og der var for meget på bagkant i situationerne, hvilket gav mange boldtab. Det var en god modstander at øve sig imod og et fint resultat.

U14 – Fyllingsdalen: 2-4 (2-1).
Målscorere: Jakob Leerhøj, Magnus Bøttker.
SIF ramte ikke verdensklasse. Langt fra endda. SIF kom ellers foran 2-0 på et par fine angreb, og der var masser af rum at finde mellem modstandernes kæder. SIF forvaltede det ikke godt nok grundet et for lavt teknisk niveau og for mange spillere, der reagerer. Det er lidt for nemme mål der indkasseres, hvor SIF mangler lidt på attitude og vilje.

U14 – Lørenskog: 4-2 (2-1).
Målscorere: Lasse Kaihøj, Frederik Nedergaard Jensen (2), Rasmus Rosenlind.
Det var lidt samme sang i stævnets anden kamp, hvor SIF dog var lidt mere på bolden og samtidig forsvarede sig bedre i defensive situationer. SIF kom foran, da Lasse  Kaihøj løb igennem og spillede Frederik Nedergaard Jensen fri, Lasse Kaihøj blev spillet dybt til 2-0 og scorede, Frederik Nedergaard Jensen igen fra distancen til 3-1, mens Rasmus Rosenlind scorede et rigtigt godt mål, da han timede et godt løb i dybden og blev spillet fri af Magnus Hollmann, hvorefter han chippede den over målmanden. Der manglede lidt struktur og rytme, og det var en smule selvforskyldt, pga mange udskiftninger i løbet af kampen, for at give alle 17 drenge spilletid. Samtidig spillede flere på lidt uvante positioner pga. et par konfirmationsfravær. På baggrund af det var det en OK indsats.

U14 – Ishøj: 1-2 (1-1).
Målscorer: Magnus Hollmann.
SIF spillede en fin 1. halvleg og kom også foran 1-0 ved Magnus Hollmann, der udnyttede et indlæg fra Jakob Leerhøj Larsen efter gennembrud i højre side. SIF dominerede kampen og spillede med et fint tempo og god bevægelse. Mistede desværre lidt gnist i 2. halvleg, hvor der var mindre bevægelse.

– Vi havde svært ved at finde balancen mellem at være tålmodige i vores opbygningsspil og spille med tempo, når vi skulle brodere os igennem modstanderholdet. For ofte søgte vi vinderbolden for tidligt, og så manglede der kvalitet i de afgørende pasninger, siger Peter Ager.

U14 – Hørsholm: 1-2 (0-1)
Målscorer: Lasse Kaihøj
Kampen bar præg af træthed hos spillerne og samtidig et par spillere, der var på lidt uvante positioner. SIF viste et skuffende holdudtryk og arbejdede ikke hårdt nok overfor en modstander, som havde spillet samme antal kampe. SIF-spillerne var for lidt undervejs, for mange bød sig for lidt til og var passive i deres aktioner.

– Vi skal kunne levere en stærkere indsats – også når trætheden melder sig ind. Vi skal kunne finde et bedre holdudtryk frem, siger træner Peter Ager.

U14 – Kvarnby: 6-2 (1-2).
Målscorere: Noah Sonne Kargo (2), Andreas Bonnén (2), Calle Godskesen, Oliver Mouritzen.
SIF spillede en placeringskamp mod et mindre godt svensk hold og fik ikke løbet sig igennem trætheden i 1. halvleg og dominerede ikke. SIF forfaldt til mange individuelle løsninger både offensivt og defensivt og lykkedes for få gange som hold. Det blev langt bedre efter pausen, var flittigere i bevægelse og hurtige i tanke og handling.