overskud  ∙  format  ∙  vilje

Presserum og øvrige faciliteter

Presserum:
På Jyske Bank tribunen forefindes både indendørs og udendørs pressepladser. Inden døre på pressepladserne er der både strøm, 220V, og ADSL-forbindelse med både LAN og ukrypteret Wireless. På Jyske Bank tribunen er der 20 arbejdspladser. Holdopstillinger kan afhentes i presserummet på Jyske Bank-tribunen senest 55 minutter inden kampstart. Akkrediterede pressefolk er velkomne til at forsyne sig med mad og drikke i Business Loungen.

Sendeforhold:
ADSL og Wireless i presserummet - og ADSL i det ekstra presserum på første sal i Stadionhuset, hvor der er 6 arbejdspladser fortrinsvis til pressefotografer.
 
Kommentatorbokse:
Der findes separat kommentatorboks til følgende medier: Danmarks Radio og den på dagen rettighedshavende TV-station. Ekstra kommentatorboks haves - kan muligvis reserveres ved henvendelse til presseansvarlig, Niels Frydenlund.

Sponsorvæg og pressezoner:
Der henstilles til, at spillere, trænere og ledere TV-interviewes med sponsorvæg som baggrund i området ved Stadionhuset og omklædningsrummene - både før og efter kampen. Det samme gælder for øvrige medier med levende billeder. Superflash-interviews undtaget.

Hjemmehold:
Silkeborg IFs omklædningsrum er lukket for pressen, med mindre andet er aftalt.

Udehold:
Det er op til udeholdet at fastsætte og håndhæve sine egne retningslinier for adgang til omklædningsrum.