overskud  ∙  format  ∙  vilje

Presse

Silkeborg IF og pressen

Hverdag:
Silkeborg IFs spillere og trænere står til rådighed for pressen umiddelbart efter alle træninger på Søholt. Aftaleforespørgsler og specifikke ønsker rettes til kommunikationschef Niels Frydenlund. TV-interviews i Søholthuset skal foretages med sponsorvæg og/eller SIFs hjemmebanetrøje som baggrund, hvis ikke andet er aftalt.

Alka Superliga - Akkreditering:
Akkreditering til SIF's kampe i Alka Superliga sker gennem Divisionsforeningens fælles akkrediteringssystem.

Send en mail til akkreditering@superliga.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion du har for det pågældende medie (Journalist, tv-reporter, fotograf etc.).

Hvis din anmodning godkendes, vil du i løbet af max to arbejdsdage blive oprettet i systemet, og modtage et password til selvakkrediteringen på Superliga.dk.

Herefter kan du via login-feltet i øverste højjre hjørne på forsiden på Superliga.dk logge dig på systemet og selv akkreditere dig til kampene.

Ved rettidig akkreditering skal man angive om man har brug for bordplads i presseområdet. Bordpladserne forbeholdes derfor de journalister, der har anmodet om reservation.

Adgang for pressen til Mascot Park foretages gennem Stadionhuset.

Superligaens mediemanual kan ses her for detaljer vedr. pressens arbejdsforhold.

Parkering:
Drej ind ad porten ved Sanatorievej og sving til højre ved det gamle Stadionhus - og forbi gæsteholdets bus-parkeringsbur. På venstre hånd forefindes afmærkede P-pladser til pressen. Er alle disse optaget, kan der parkeres på græsarealerne bag Jyske Finans-tribunen.

Stillfotografer:
Gå gennem Stadionhuset, hvor der udleveres skamler og fotovest i rummet efter trappen, derfra adgang til Stadion - bemærk, at der skal kvitteres for udlevering af vesten, som skal afleveres samme sted efter kampen. Der er arbejdsrum for fotografer med netopkobling og fax på 1. sal i Stadionhuset. Holdopstillinger kan afhentes i presserummet på Jyske Bank tribunen senest 55 minutter inden kampstart. Generelt gælder det, at fotografer ikke må tage opstilling foran reklameskilte og bander. Placeringsmuligheder for still-fotografer er som følger:

Vest - Jyske Bank tribunen: Fri placering for fotografer - dog undtaget det tekniske område ved spillerboksene og opstilling foran reklameskilte.

Øst - Dansand tribunen: Ingen fotografer må tage opstilling på denne langside.

Nord - Jyske Finans tribunen: Ingen fotografer må tage opstilling på denne langside.

Syd - Bang & Olufsen tribunen: Ingen fotografer må tage opstilling på denne langside.

TV-fotografer:
Oversigtskort over kamera-placeringer på Svalegangen over Jyske Bank-tribunen er ophængt på stedet. Fotografer bag målene SKAL stille sig i mellemrummene mellem banderne.
Der skal kvitteres for udlevering af fotovest - og denne skal afleveres tilbage efter endt arbejde på Mascot Park.

Presserum:
På Jyske Bank tribunen forefindes både indendørs og udendørs pressepladser. Inden døre på pressepladserne er der både strøm, 220V, og ADSL-forbindelse med både LAN og ukrypteret Wireless. På Jyske Bank tribunen er der 20 arbejdspladser. Holdopstillinger kan afhentes i presserummet på Jyske Bank-tribunen senest 55 minutter inden kampstart. Akkrediterede pressefolk er velkomne til at forsyne sig med mad og drikke i Business Loungen.

Sendeforhold:
ADSL og Wireless i presserummet - og ADSL i det ekstra presserum på første sal i Stadionhuset, hvor der er 6 arbejdspladser fortrinsvis til pressefotografer.

Kommentatorbokse:
Der findes separat kommentatorboks til følgende medier: Danmarks Radio og den på dagen rettighedshavende TV-station. Ekstra kommentatorboks haves - kan muligvis reserveres ved henvendelse til kommunikationschef René Gade Mikkelsen.

Sponsorvæg og pressezoner:
Der henstilles til, at spillere, trænere og ledere TV-interviewes med sponsorvæg som baggrund i Flash Zone - både før og efter kampen. Det samme gælder for Mixed Zone-akkrediterede medier med levende billeder. Superflash-interviews undtaget. Angivelse af Pressezoner samt yderligere info i Mediemanualen.

Hjemmehold:
Silkeborg IFs omklædningsrum er lukket for pressen.

Udehold:
Det er op til udeholdet at fastsætte og håndhæve deres egne retningslinier for adgang til omklædningsrum.