overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • Ram fem pokalfinaler og vind 15.000 kr
 • Sidste chance: Få dit helt eget sæde på JYSK Park
 • Jeppe Okkels udtaget til U18-landsholdet
 • Mååål! Se alle SIF-scoringer fra årets Superliga
 • Se Ibrahim Moro som frontfigur i ny MASCOT-reklamefilm
 • Spil 50 kr. risikofrit på EL-finalen
 • Stem på månedens spiller i SIF
 • Robert Skov udtaget til U21-slutrunde
 • U17 nedkæmpede på flot vis Randers Freja
 • U19 manglede den sidste skarphed mod Randers
 • SIF er klar med ny A+ træner og U19-cheftræner
 • Vind 10.000 kr. til Rød25.dk
 • Hvad mener DU om stadionoplevelsen?
 • U19 er klar til pokalfinalen efter sejr over AC Horsens
 • Åben Træningsdag i SIF Fodboldskolen
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/S

  SIF er klar med ny A+ træner og U19-cheftræner

  Fra den kommende sæson afløses Anders Veller af Dennis Pedersen som A+ træner, mens Thomas Loft Jensen bliver ny U19-cheftræner.

  Med Anders Vellers stop som A+ træner var der behov for en kompetent afløser. Denne afløser er fundet i den nuværende U19-cheftræner, Dennis Pedersen, der med sit indgående kendskab til klub og spillere har den helt rette profil til at binde talentsektoren og førsteholdet sammen, så de næste talenter kan komme ind i folden på SIFs Superliga-hold.

  Rollen som U19 cheftræner gives til et nyt træneransigt i Silkeborg IF, der dog tidligere har haft den røde trøje på som spiller for SIFs daværende danmarksseriehold. Denne mand er 33-årige, Thomas Loft Jensen, som i indeværende sæson har været U17-cheftræner i Randers FC, men nu vender tilbage til ønskejobbet i sin hjemby.

  Med udnævnelsen af Dennis Pedersen og Thomas Loft Jensen er talentsetuppet i SIF derfor atter intakt efter Anders Vellers farvel, og det er noget, der glæder udviklingschef, Jesper Stüker.

  - Vi har rigtig godt fat i kernen i vores strategi, nemlig at føre talenter ind på vores 1. hold. Det skal vi holde fast i! Den sidste transition fra talent til spilletid er den sværeste og kræver et stærkt samarbejde omkring spillerne mellem trænerne i A-truppen og en A+ træner, som hele tiden har fingeren på pulsen med spillerne i denne fase. Med Dennis som omdrejningspunkt i denne vigtige rolle, har manager, Peter Sørensen, og jeg været sikre på at ramme plet, fortæller Jesper Stüker og fortsætter:

  - Dennis besidder en meget stærk faglig kompetence og har både stor indsigt i, hvad spillerne skal kunne for at komme igennem nåleøjet, men ikke mindst erfaring i at bibringe dem de kompetencer, der er nødvendige. Samtidig vil Dennis i sin A+ rolle være en vigtig "træner-træner" for hele talentsektoren, hvor Dennis har en rolle som "head of coaching", hvilket vil sige, at han er ansvarlig for det faglige indhold i SIFs spilleruddannelse, og for at dette bliver praktiseret på bedste vis.

  En faglig og kompetent U19-cheftræner
  Med Dennis Pedersens udnævnelse som A+ træner har SIF, som nævnt, fundet en afløser til U19-trænerposten i form af Thomas Loft Jensen. Et valg, Jesper Stüker ser som helt oplagt i forhold til klubbens store fokus på egne talenter:

  - Thomas Loft Jensen er valgt til rollen som U19-cheftræner blandt en række af kandidater. Når valget er faldet på Thomas, skyldes det, at han har høstet god erfaring som træner i Hvidovre IF og Randers FC, og derudover har han haft et brændende ønske om at blive træner i SIF, da han gerne vil blive en dygtig træner ud fra det stærke koncept, der allerede eksisterer i Silkeborg IF, lyder det fra udviklingschefen.

  - Thomas er fagligt kompetent, og har alle forudsætninger for at udfylde rollen. Det har været vigtigt at finde en profil med stærk, faglig kompetence, som har en passende balance mellem, hvad han kan byde ind med, men som samtidig også er ydmyg omkring at leve op til "SIF-træner DNA´et". Det gør Thomas, og derudover er han en dedikeret træner, som er klar til at involvere sig i sine spillere for at skabe optimal udvikling. Han passer derfor rigtig godt ind i vort værdisæt, og så er det også et stort plus, at han er bosiddende i Silkeborg Kommune. Jeg har store forventninger til Thomas, uddyber Jesper Stüker.

  I de kommende dage vil vi her på hjemmesiden bringe et portræt af såvel Dennis Pedersen og Thomas Loft Jensen, hvori de to herrer forholder sig til deres funktioner og nye ansvarsbeskrivelser.

  Oprettet af: Casper Holm   18-05-2017