overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • Ram fem pokalfinaler og vind 15.000 kr
 • Sidste chance: Få dit helt eget sæde på JYSK Park
 • Jeppe Okkels udtaget til U18-landsholdet
 • Mååål! Se alle SIF-scoringer fra årets Superliga
 • Se Ibrahim Moro som frontfigur i ny MASCOT-reklamefilm
 • Spil 50 kr. risikofrit på EL-finalen
 • Stem på månedens spiller i SIF
 • Robert Skov udtaget til U21-slutrunde
 • U17 nedkæmpede på flot vis Randers Freja
 • U19 manglede den sidste skarphed mod Randers
 • SIF er klar med ny A+ træner og U19-cheftræner
 • Vind 10.000 kr. til Rød25.dk
 • Hvad mener DU om stadionoplevelsen?
 • U19 er klar til pokalfinalen efter sejr over AC Horsens
 • Åben Træningsdag i SIF Fodboldskolen
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Peter S.: Arbejdet er langt fra gjort færdigt

  "Vi skal gå ud og spille kampen på samme måde, som vi angriber envher kamp. Vi skal gå efter sejren, og vi skal taktisk være kloge i forhold til de styrker og svagheder, vi finder hos vores modstander," siger Peter Sørensen om aftenens vigtige opgør mod Viborg på Mascot Park. Se SIF-managerens svar på fem vigtige spørgsmål.

  Halvdelen af gruppespillet er gennemført. Hvad er status?
  Vi gik ind i gruppespillet med et forspring på fem point til både Viborg og AGF. Efter tre kampe er det udbygget til seks points afstand til Viborg og syv til AGF. Vi har således forbedret vores position, og vi har gjort chancen for at slutte på en af de to øverste pladser større for os selv. Det er naturligvis meget tilfredsstillende. Vi har vundet en kamp og spillet to uafgjort, vi har holdt nullet i to kampe og i den tredje mod AGF indkasserede vi et enkelt. Også det er mere end godkendt.

  Hvordan ser du på de sidste tre kampe. Skal SIF ud og forsvare?
  Jeg tror det er vigtigt, at vi er bevidste om, at arbejdet langt fra er gjort færdigt. Vi skal gå ud og spille kampene på samme måde, som vi angriber enhver kamp. Vi skal gå efter sejren, og vi skal taktisk være kloge i forhold til de styrker og svagheder, vi finder hos vores modstandere.

  Fredagens kamp mod Viborg kan afgøre, om SIF slutter på en af de to øverste pladser i gruppen. Det kræver en sejr. Vil I gå kompromisløst efter den?
  Vi vil i hvert fald gå efter at vinde, men vi skal også tænke os om. Det kan godt være, at vi kan afgøre det fredag aften - det går vi da efter. Men det kan også sagtens være, at kampen udvikler sig sådan, at vi må være tilfredse med et enkelt point. Vi står i en gunstig situation, hvor vi selv kan afgøre om vi skal spille med i den sjove play-off om europæisk adgang eller den nervepirrende om at undgå nedrykning. Det er ikke sikkert, at det afgøres fredag, men så har vi en ny chance i næste runde, når AGF kommer på besøg.

  Hvordan oplever du stemningen i spillertruppen lige nu?
  Spillerne har præsteret godt over en lang periode. Vi havde måske en lille svaghedsperiode omkring de to udekampe mod AaB og ude mod FC Nordsjælland, men det er vi kommet godt igennem, og jeg synes, at spillerne har præsteret på et pænt højt niveau på det seneste. Samtidig har vi fået resultater, og det smitter naturligvis af på stemningen. Der er stor lyst til at træne hårdt og målrettet, og der er sund konkurrence om at komme med blandt de 11 startende.

  Du har spillet med samme start 11'er i de seneste to kampe, og der er ikke karantæner eller udsigt til skader. Giver start 11'eren mod Viborg ikke sig selv på den baggrund?
  Start 11'eren giver aldrig sig selv, og jeg afprøver altid mulighederne op til næste kamp. Den omstændighed, at vi har alle til rådighed, gør det bare endnu sværere at vælge de 11 startende. Det er en ønskesituation for en træner, og jeg vil holde alle muligheder åbne til Viborg-kampen.

  Oprettet af: Niels Frydenlund   21-04-2017