overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • Reserveholdet indtager førstepladsen efter sejr
 • Billedserie: Provinsens flotteste tifo
 • Reserverne spiller hjemme mod FCN
 • SIF's historie gøres levende på Silkeborg Museum
 • U19 manglede den sidste skarphed mod OB
 • U17-ligaen taber tæt opgør til OB
 • 100 kampe til Jens Martin Gammelby
 • Billeder fra kampen mod Viborg
 • Læs historien, som tifoen fortalte
 • Robert Skov blev MOM
 • Peter S.: Vi tillod Viborg for meget
 • Jubilæumsfesten fusede ud
 • Velkommen til jubilæumsfest
 • Kom tidligt: Peter S. i Klub Hede Rytmer kl. 16.45
 • Peter S.: Arbejdet er langt fra gjort færdigt
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Kom tidligt: Peter S. i Klub Hede Rytmer kl. 16.45

  Der er gang i Klub Hede Rytmer teltet fra kl. 16.30 i dag på Mascot Park. Peter Sørensen kommer forbi 16.45 og fortæller om dagens kamp.

  Kom tidligt til dagens Alka Superligakamp på Mascot Park. I anledning af 100 års fødselsdagen i Silkeborg Idrætsforening varmer Klub Hede Rytmer op allerede fra kl. 16.30, og kl. 16.45 kommer Peter Sørensen forbi, for at fortælle om sit syn på dagens kamp mod Viborg.

  Derfor: Kom tidligt på Mascot Park. Det bliver en hed dag med hed fest.

  Oprettet af: Niels Frydenlund   21-04-2017