overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • SIF skriver kontrakt med U16-landsholdsspiller
 • SIF styrker sig med to velkendte navne
 • Kåringer på U17 og U19
 • Første testkamp spilles i Kjellerup
 • Dimission på Fodbold College
 • Boom! Vind 5.000 kr. hos Bet25
 • Grønt lys for Papirtårn og p-hus på Papirfabrikken
 • Billeder fra første træningspas
 • Nye SIFere: Dejligt at komme i gang
 • Uheldig Alex langtidsskadet
 • Få din egen plads på JYSK park for kun 800 kr.
 • Silkeborg IF Invest køber hotel
 • To SIF-talenter slap gennem nåleøjet
 • Bet25 klar med odds på topscorer - også to SIF'ere
 • JYSK park indvies en mandag
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Reserverne vandt over FCK

  SIFs reservehold spillede mandag eftermiddag mod FCK på KBs anlæg i København, og efter en overbevisende indsats blev det til en 3-0 sejr. Davit Skhirtladze blev dobbelt målscorer.

  1. halvleg
  FCK stillede med et rent U19-hold, bortset fra Stephan Andersen i målet og Tom Høgli på højre back. Med på venstrekanten var den tidligere SIFer Nicklas Røjkjær, som stod for kampens første chance, men Røjkjærs skud gik over mål. Kort efter sendte Andreas Albers et hovedstød lige over mål efter godt opspil i højre side.

  De første 45 minutter bød ikke på de helt store målchancer, men SIFerne lykkedes fint med deres spil og holdt de unge FCKere på afstand. Små ti mnutter før pausen var de røde tæt på at bringe sig foran, da Skhirtladze lagde en fin stiknng frem mod FCKs mål, men Jeppe Okkels kunne lige akkurat ikke nå frem til bolden.

  2. halvleg
  Det, som 1. halvleg manglede, nemlig mål, kom til overflod efter pausen og tillige lidt dramatik i form af et rødt kort til SIFs Jeppe Gertsen, der ifølge dommerens mening satte en for voldsom tackling ind på en modstander.

  Første mål faldt allerede fire minutter efter pausen, da Albers headede bolden bagud fra mållinien, hvorefter Skhirtladze ikke var sen til at hamre bolden i nettet bag en sagesløs Stephan Andersen i FCK-målet.

  Kort efter var Albers tæt på selv at score, men den rutinerede FCK-målmand fik reddet. Herefter var det FCKs tur til at være tæt på, da de efter et boldtab fik en friløber, men selv om Rinke ikke havde meget at bestille, viste han, at han var klar, da han gik godt ud i skuddet og fik klaret. I stedet blev det fem minutter senere til endnu en Skhirtladze-scoring, da han steg til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden ind til 0-2.

  Blot to minutter senere kunne kampen have ændret karakter, da SIF blev reduceret til 10 mand, og hjemmeholdet fik da også et lille overtag i en periode, men kunne ikke udnytte, at de var en mand i overtal. Og da Rubio Rubin med knapt et kvarter igen kunne øge føringen til 3-0, var FCK slået. Det blev ikke til mere i nogle af enderne, så SIF kunne sætte sig i bussen til den lange tur hjem med tre gode og velfortjente points.

  Næste kamp
  Reserveholdet spiller sin næste kamp allerede førstkommende torsdag, den 23. marts 2017 kl. 15.00 på udebane mod Esbjerg

  Reserveligaen, Mesterskabsslutspillet, pulje 1, 3. spillerunde, mandag, den 20. marts 2017
  FCK - Silkeborg IF 0-3 (0-0)

  SIF: Jens Rinke, Mikkel Frandsen (65: Andreas Friis), Jeppe Gertsen, Tobias Salquist, Mikkel Cramer, Thomas Lodberg (46: Morten Pedersen), Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels, Rubio Rubin, Davit Skhirtladze (65: Mikkel Koustrup), Andreas Albers

  Målscorere: 0-1 (49) og 0-2 (60) Davit Skhirtladze, 0-3 (77) Rubio Rubin

  Rødt kort: Jeppe Gertsen (62)


  Se stillingen, resultater m.m. her

  Se billeder fra kampen ved at klikke på billedet herover.

     Oprettet af: Ulla   20-03-2017