21. maj 2017

U19 manglede den sidste skarphed mod Randers

På trods af stor overvægt i spil og chancer lykkedes det ikke for SIF’s U19-liga at få point mod Randers, som vandt lørdagens opgør på SIF Talentpark med 1-0.

Lige ved og næsten. Det er en ganske god betegnelse for den indsats, Silkeborg IF’s U19-hold præsterede mod Randers Freja lørdag eftermiddag på Søholt Idrætspark. For selvom Dennis Pedersens mandskab sad på langt størstedelen af spillet, udnyttede man ikke sine chancer, og gæsterne fra Randers vandt derfor kampen 1-0.

Generelt lykkedes U19-drengene ellers med meget af det, holdet går og træner i hverdagen. Den sidste skarphed i modstandernes felt var til gengæld ikke tilstede, og på et mål af Magnus Gudmann i det 31. minut endte Randers altså med at vinde kampen. Noget, Dennis Pedersen selvfølgelig ærgrede sig over efter dommerens slutfløjt:

– Det er sjældent, man taber en kamp, hvor man er så dominerende, som vi var i dag. Vi så dog lidt trætte ud på nogle positioner, og det kan forklares med, at vi var ude i en hård kamp i onsdags, hvor vi spillede i undertal i en halvleg.

– Ellers var der mange gode præstationer med Mads Emil Madsen i spidsen, men det var godt nok ærgerligt og ufortjent, at vi ikke fik point ud af anstrengelserne, lød konklusionen fra U19-cheftræneren.

Næste opgave for U19-drengene er på hjemmebane mod Vejle Boldklub den 3. juni kl. 13.00.

SIF U19 – RFC U19: 0-1 (0-1)

0-1: Magnus Gudmann (31.)

SIF: Oscar Hedvall – Valance Nambishi, Jeppe Gertsen, Mikkel Brogens, Luc Park (72. Mikkel Grønkjær) – Anes Travljanin (72. Thomas Santos), Mads Emil Madsen, Jannik Videbæk (72. Andreas Friis), Jeppe Okkels – Magnus Mattsson, Anders Iversen

Randers: Jonas Dakir, Gustav Overgaard, Simon Jensen, Tobias Damsgaard, Behrem Rizvic, Casper Jensen, Majaliwa Msabaha, Jeppe Olsen, Mileta Rajovic, Magnus Gudmann, Mathias Ibsen