13. august 2018

Reserverne tabte til AC Horsens

Trods SIF-dominans i store dele af første halvleg lykkedes det ikke at score, og gæsterne fra AC Horsens kunne derfor rejse hjem med en 2-0 sejr.

1. halvleg
Kampens første kvarter foregik stort set kun på Horsens´ banehalvdel, men hjemmeholdet formåede ikke at tilspille sig de helt store chancer, og først efter 17 minutter opstod det første store tilbud. Det tilfaldt Sebastian Jørgensen i højresiden, men målmanden fik afværget.

Herefter opstod flere muligheder til både Marcus Johansson, Oliver Haurits og Sebastian Jørgensen – sidstnævnte efter godt forarbejde af Alex, men ind over stregen ville bolden ikke. Og så skete det, der ofte sker, når det ene hold har domineret – modstanderen bringer sig foran. Efter godt en halv time tog Mathias Kristensen chancen udefra, og det flotte skud strøg i nettet uden chance for Oscar Hedvall.

Chancen for udligning opstod lige inden pausen, da Magnus Mattsson fra venstre side forsøgte af overliste Horsensmålmanden, men bolden snittede overliggeren og gik i spil igen. Derfor kunne gæsterne stik imod chancer og spil gå til pausen med en føring på 1-0.

2. halvleg
Simon Jakobsen blev efter pausen skiftet ud til fordel for Pelle Mattsson, og dermed blev brødrene Mattsson forenet på banen i 20 minutter, inden storebror blev skiftet ud. Frederik Alves gik ned og overtog Jakobsens plads i midterforsvaret, mens unge Mattsson gik ind på midtbanen.

SIF startede de sidste 45 minutter med et par gode forsøg, men både Haurits og Magnus Mattsson skød lige forbi. Horsens overtog mere af spillet, men først i sidste minut kunne de slå sejren fast efter et fornemt angreb, hvor bolden havnede hos Mark Asp Rasmussen, der sikkert kunne hamre bolden i mål.