overskud  ∙  format  ∙  vilje

Investor relations

I menuen til venstre findes stamdata, regnskaber, fondsbørsmeddelelser og oplysninger om aktiekursen for Silkeborg IF Invest A/S.

Selskabets historie:

Silkeborg IF blev stiftet den 26. april 1917. I 1982 stiftedes det professionelle aktieselskab SIF Fodbold Support A/S, hvormed betalt fodbold blev indført i SIF.

I 1989 blev SIF Fodbold Support A/S som en af de første klubber i landet introduceret på Københavns Fondsbørs (nu OMX), og i det hele taget var der stor fremdrift i klubben. Alting kulminerede en smuk junidag i 1994, hvor Silkeborg IF kunne kåres til Danmarksmester efter en sand jubelsæson, og der blev festet med manér både i hele byen og på det propfyldte Silkeborg Stadion, der i årene herefter lagde græs til spændende opgør i Europa Cuppen mod hold som AS Roma, Dynamo Kiev, Sparta Prag og Spartak Moskva. I 1996 indførte man fuldtidsprofessionelle tilstande, og klubben var - udover DM-guldet i 1994 - en stor spiller på den danske fodboldscene med to gange bronze- og et enkelt sæt sølvmedaljer, flere landsholdsspillere og spændende udenlandske profiler. I 2001 vandt Silkeborg IF pokalfinalen, hvilket er den seneste triumf for de rød-hvide.

Sideløbende med succesen på banen kneb det dog med at holde snor i udgifterne, og SIF Fodbold Support A/S gennemgik derfor en omfattende økonomisk rekonstruktion i 2002.

Væsentlige ændringer i forretnings- og kapitalgrundlaget blev gennemført i foråret 2008, hvor SIF Fodbold Support A/S på en ekstraordinær generalforsamling godkendte et navneskift til Silkeborg IF Invest A/S.

Bag det nye navn gemmer sig et visionært projekt, hvor fodboldforretningen sideløbende beskæftiger sig med ejendomsvirksomhed - og for næsten en halv milliard kroner har overtaget det smukke ejendomskompleks Papirfabrikken i hjertet af Silkeborg efter en massiv kapitaludvidelse, hvor den fantastiske opbakning til klubben fra hele byen igen blev understreget.