Silkeborg IF http://www.silkeborgif.com OVERSKUD ∙ FORMAT ∙ VILJE Tue, 20 Mar 2018 14:48:32 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.4 SIF-spillere: Lagt op til et brag mod AGFhttp://www.silkeborgif.com/nyhed/sif-spillere-lagt-op-til-et-brag-mod-agf/ Tue, 20 Mar 2018 14:15:45 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20895

SIF-spillere: Lagt op til et brag mod AGF

Der venter et særdeles spændende gruppespilsprogram, hvor især det afsluttende opgør mod AGF springer i øjnene hos SIF-spillerne.

– Jeg er sikker på, at det bliver lige kampe, og meget, meget spændende. Måske næsten endda også for spændende, lyder Simon Jakobsens vurdering af gruppespillet, hvor Hobro, AGF og FC Helsingør står klar som modstandere.

Tirsdag eftermiddag blev rækkefølgen så afsløret, og her kan SIF se frem til at møde FC Helsingør på hjemmebane i den første kamp, mens AGF kommer på besøg i den sidste kamp i gruppespillet.

– Især hvis der er noget vildt på spil i den sidste runde, så skal det nok blive et brag af en kamp på hjemmebane mod AGF, lyder det fra Jens Martin Gammelby, som også var med til at indvie JYSK park med en sejr over de hvide fra Aarhus.

Du kan se hele gruppespilsprogrammet her.

]]>
SIF indleder gruppespil mod Helsingørhttp://www.silkeborgif.com/nyhed/sif-indleder-gruppespil-mod-helsingor/ Tue, 20 Mar 2018 14:03:38 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20865

SIF indleder gruppespil mod Helsingør

Kampprogrammet for Alka Superligaens gruppespil er klar. SIF møder Påskelørdag Helsingør på JYSK park.

SIF indleder gruppespillet i Alka Superligaen med hjemmekamp mod FC Helsingør lørdag 31. marts kl. 19.00 på JYSK park.

Det står klart efter at kampprogrammet for næste fase af sæsonen – for SIF’s vedkommende gruppespillet i pulje 1 – er offentliggjort. SIF er som bekendt i pulje med Hobro, AGF og FC Helsingør. Ud over de seks kampe er pokalkampen mod Randers FC også fastlagt.

Dermed ser SIF’s program frem til udgangen af april således ud:

Lørdag 31. marts kl. 19.00 på JYSK park: SIF – FC Helsingør
Onsdag 4. april kl. 18.00 på Bio Nutria Park: Randers FC – SIF (pokal)
Søndag 8. april kl. 18.00 på Ceres Park: AGF – SIF
Mandag 16. april kl. 19.00 på DS Stål Arena: Hobro – SIF
Torsdag 19. april kl. 18.00 på JYSK park: SIF – Hobro
Søndag 22. april kl. 12.00 på Helsingør Stadion: FC Helsingør – SIF
Mandag 30. april kl. 19.00 på JYSK park: SIF – AGF

]]>
Reserverne fik 2-2 i Horsenshttp://www.silkeborgif.com/nyhed/reserverne-fik-2-2-i-horsens/ Tue, 20 Mar 2018 14:00:08 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20905

Reserverne fik 2-2 i Horsens

SIF var bagud to gange mod Horsens på to straffespark, men Stefan Stojilkovic udlignede begge gange i tirsdagens Reserveligakamp.

Et ungt SIF-mandskab spillede onsdag 2-2 i Horsens i forårets tredje kamp i Reserveligaen. Efter 1-0 og 2-1 – begge Horsens-mål scoret på straffespark – sørgede Stefan Stojilkovic begge gange for udligning, det første mål scoret på oplæg fra Stephan Petersen, det andet med Sebastian Jørgensen i oplæggerens rolle.

– Det var en fornuftig præstation mod et udemærket Horsens-hold, der havde en del spillere fra A-truppen med, siger reserveholdets træner, Peder Knudsen.

SIF stillede med en ung trup, hvor Thomas Nørgaard, Stephan Petersen, Jeppe Gertsen, Gregor Sikosek og Mate Vatsadze repræsenterede A-truppen, mens Nicklas Bugge, Sebastian Jørgensen, Frederik Alves, Magnus Schelle, Bo Balder, Stefan Stojilkovic, Mikkel Juul, Luc Park, William Sørensen og Anders Iversen var med fra U19 Ligaholdet.

– Det var godt at se, at striben af vores unge spillere var i stand til at matche et “voksent” Horsens-hold, siger Peder Knudsen.

Undervejs blev Gregor Sikosek udskiftet med en mindre skade. Han blev i det 55. minut erstattet af Luc Park. Samtidig blev også William Sørensen skiftet ind i stedet for Magnus Schelle, og 10 minutter før tid kom Mikkel Juul ind i stedet for Bo Balder.

Reserveholdet spiller igen 9. april kl. 13.00 på JYSK park, hvor Sønderjyske kommer på besøg.

Se stillingen i SIF’s pulje her.

]]>
Okkels og Mattsson kickstarter EM onsdaghttp://www.silkeborgif.com/nyhed/okkels-og-mattsson-kickstarter-em-onsdag/ Tue, 20 Mar 2018 13:10:47 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20894

Okkels og Mattsson kickstarter EM onsdag

Onsdag kl. 19.00 på JYSK park er det alvor for Magnus Mattsson og Jeppe Okkels. Her spiller Danmark første kamp i EM-kval’en mod Bosnien.

03365-U19-EMkval-1920x1080px-900

Jeppe Okkels og Magnus Mattsson er i øjeblikket indkvarteret på Hotel Papirfabrikken Radisson Blu i Silkeborg. Her forbereder de sig sammen med de øvrige spillere på det danske U19-landshold til første kamp ved Elite Round. I morgen går det løs mod Bosnien, og kampen bliver et pejlemærke på Danmarks muligheder i puljen, hvor der senere venter kampe mod Tyrkiet og Østrig. Puljevinderen kvalificerer sig til sommerens slutrunde i Finland.

Den danske trup trænede i dag på JYSK park som sidste forberedelse til onsdagens kamp.

Der er gratis adgang for alle til kampene, det kræver blot en billet. Den kan enten afhentes på SIF’s administrationskontor på 3. sal på JYSK park eller i billetboden op til kampene.

DBU er sammen med Silkeborg Kommune vært for kvalifikationsturneringen.

Det betyder, at fem af de seks kampe i den såkaldte Elite Round spilles på JYSK park. Danmark er placeret i pulje syv og møder Bosnien Hercegovina i morgen, Tyrkiet den 24. marts og Østrig den 27. marts. Alle Danmarks kampe spilles på JYSK park.

Da de sidste to puljekampe skal spilles samtidig er det kun opgøret mellem Bosnien og Tyrkiet, der ikke afvikles på JYSK park. Den kamp spilles i Vorup ved Randers.

Elite Round er sidste forhindring inden EM-slutrunden, men Okkels, Mattsson og de øvrige U19-talenter kommer på en hård opgave, idet det kun er gruppevinderen, der kvalificerer sig til slutrunden. Den afvikles i Finland den 16.-29. juli og får deltagelse af otte hold. Da slutrunden spilles på kunstgræs har UEFA ønsket, at Elite Round også afvikles på dette underlag, hvilket har fået DBU til at indstille sigtet på Silkeborg og JYSK park.

Programmet for Elite Round på JYSK park:
Onsdag 21. marts:
15.00: Tyrkiet – Østrig
19.00: Danmark – Bosnien

Lørdag 24. marts:
13.00: Østrig – Bosnien
17.00: Danmark – Tyrkiet

Tirsdag 27. marts:
14.00: Danmark – Østrig
14.00: Tyrkiet – Bosnien (I Vorup)

Der er gratis adgang til kampene på JYSK park.

Se den danske trup på DBU’s hjemmeside. Klik her.

]]>
U15 tabte tæt premierekamphttp://www.silkeborgif.com/talent-nyt/u15-tabte-taet-premierekamp/ Tue, 20 Mar 2018 08:42:08 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20862

U15 tabte tæt premierekamp

Et mål til allersidst betød, at SIF’s U15-hold tabte forårspremieren med 2-3 til FC Midtjylland.

En god U15-kamp endte med snæver sejr til FC Midtjylland, da der var naboopgør i U15 Liga 1 lørdag eftermiddag på JYSK park. SIF var foran 2-1 ved pausen på mål af Filip Stojilkovic og Eskild Dall, men efter pausen scorede FC Midtjylland to gange – det sidste mål i de allersidste minutter af opgøret.

– Alt i alt en god U15 kamp med højt tempo og et SIF-hold, der samlet set havde et godt holdudtryk kombineret med gode individuelle aktioner, konkluderer U15-træner Casper Røjkjær.

SIF fik en uheldig start og kom bagud allerede i det 4. minut. SIF kom dog godt igen og leverede en flot 1. halvleg med masser af godt spil og gode angreb. FC Midtjylland spillede også godt og var en del på bolden, men hjemmeholdet slog godt igen, især når modet var til kombinationsspil, der førte til flere gode chancer.

Efter pausen blev FC MIdtjylland mere toneangivende, mens SIF var farlig på omstillinger. SIF fik lidt sværere ved at spille sig ud af gæsternes første pres og fik generelt for få perioder med bolden.

Allerede onsdag spiller U15 igen, når FK Viborg kommer på besøg på Søholt. Den kamp spilles kl. 18.30 på kunstgræsbanen.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 1. runde, lørdag 17. marts kl. 14.15 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 2-3 (1-2)
Målscorere for SIF: Filip Stojilkovic og Eskild Dall

]]>
U14: Dødbolde og grøn mur skabte problemerhttp://www.silkeborgif.com/talent-nyt/u14-doedbolde-og-groen-mur-skabte-problemer/ Tue, 20 Mar 2018 08:33:23 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20859

U14: Dødbolde og grøn mur skabte problemer

Silkeborg IFs U14-hold indledte forårssæsonen med et 2-1 nederlag til tst Fodbold.

Forårssæsonen i Drenge Liga 1 blev indledt lørdag eftermiddag på JYSK park. SIFs drenge havde besøg fra Aarhus af tst Fodbold. De grønklædte aarhusianere kom hurtigt foran i kampen efter et hjørnespark. Et mål der i den grad satte sit præg på opgøret.

– Vi kom bagud i 1. halvdel, da vi ikke fik afvist et hjørnespark. Derefter spillede vi overfor en mur af grønne spillere, og det havde vi svært ved at løse. Vi var for utålmodige med bolden og bevægede os for lidt. Vi satte ofte bolden på spil ved satsede pasninger og udfordringer, og havde ikke held med at brodere os igennem en ekstremt kompakt defensiv, lød det fra U14-træner, Peter Ager Kristensen om kampens første halvleg.

Udfordringerne på dødboldene fortsatte dog for SIF-holdet efter pausen. Efter bare et enkelt minut af anden halvleg kom holdet således yderligere bagud.

– I første minut af 2. halvleg kom vi bagud 2-0 – igen efter et hjørnespark. Til gengæld var vi langt dygtigere med bolden i 2. halvleg og skabte også de chancer, der skulle til for at vinde kampen. Vi var bedre til at følge aktioner op med løb, og det gav os bedre mulighed for at flytte bolden kvikt. Vores modstander ville ikke meget andet end at grave sig ned, og det gav os udfordringer. Vi kunne ikke slå dem på fart og individuelle aktioner, og derfor skulle der mange pasninger til at bryde igennem, fortæller cheftræneren om kampen, hvor SIF fik hul på bylden efter et frisparksindlæg, som Noah Sonne satte i kassen.

Det blev dog hurtigt op af bakke igen for U14-mandskabet, som et kvarter før tid måtte indkassere et rødt kort, da keeper Philip Desouza fejlbedømte en situation og blev udvist. Til sidst var det dog alligevel SIF-holdet, som dominerede til sidst i kampen, som dog endte med et 2-1 nederlag til tst Fodbold.

– Vi fik øvet os godt mod en kompakt modstander, og jeg synes vi viste fint spil i 2. halvleg. Vi er for ubekymrede på modstandernes standarder, hvilket koster og bringer os i en dårlig situation. Det må vi lære af, for vi skal ikke tabe til en modstander, der ikke kan eller vil mere. Lørdag møder vi Viborg og så må vi op på hesten igen, slutter cheftræner, Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:

U14 drenge Liga 1, 1. runde, lørdag 17. marts kl. 12.30 på JYSK park, Silkeborg:

Silkeborg IF – tst Fodbold 1-2 (0-1)

Målscorer for SIF: Noah Sonne

]]>
U13 i total kontrolhttp://www.silkeborgif.com/talent-nyt/u13-i-total-kontrol/ Tue, 20 Mar 2018 08:22:56 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20860

U13 i total kontrol

Første turneringskamp for SIF’s U13-hold udløste en knusende sejr på 12-1 over Galten.

Der var ingen slinger i valsen for SIF’s U13-drenge, der i forårets første turneringskamp vandt 12-1 over Galten på udebane. Galten kom foran 1-0, men herefter var SIF i total kontrol.

– Vi ser gode ud med bolden, men forsømmer at spille frem i for mange tilfælde. Vi skal have udviklet et mere offensivt mindset, når vi har boldn, så vi kan få output på de dybe løb, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard, der også hæfter sig ved, at de gange, SIF udnyttede pladsen i mellemrummet, bleev det farligt.

Galten stod kompakt, men SIF var god i kombinationsspillet.

– Vi er fra land med en sejr, og drengene viste gode kommunikative evner i 2. halvleg, hvor vi var gode til at vejlede hinanden, lyder det fra Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Rasmus Andersen og Oskar Steincke som SIF’s bedste.

Næste opgave for U13 er på lørdag, hvor Ikast kommer på besøg på Søholt. Kampen har kickoff kl. 10.00 på kunstgræsbanen.

Kampen i tal:
U13 drenge Liga 2, 1. runde, søndag 18. marts kl. 15.30 på Klank Kunstgræsbane, Galten:
Galten FS – Silkeborg IF 1-12 (1-3)
Målscorere for SIF: Gustav Balle (3), Rasmus Andersen (2), Victor Sinnerup (2), Nicklas Eriksen, Mathias Broman, Oskar Steincke, Marius Nielsen, Sander Kristensen.

]]>
Galleri: SIF-FC Københavnhttp://www.silkeborgif.com/nyhed/galleri-sif-fc-koebenhavn-2/ Mon, 19 Mar 2018 20:04:36 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20849

Galleri: SIF-FC København

Det blev til et nederlag på 3-1, da SIF søndag mødte FC København på JYSK Park.

IMG_0832

Trods et tidligt føringsmål måtte SIF indkassere et 3-1 nederlag til FCK, da københavnerne var på besøg på JYSK Park.

Se billederne fra kampen herunder.

Foto: Ulla Myrhøj

]]>
Reserverne skal til Horsenshttp://www.silkeborgif.com/nyhed/reserverne-skal-til-horsens/ Mon, 19 Mar 2018 18:06:37 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20795

Reserverne skal til Horsens

SIFs reserveligahold spiller tirsdag eftermiddag i Horsens mod AC Horsens´ ditto.

SIFs reserver spiller tirsdag eftermiddag sæsonens tredje kamp. For modstanderens, Horsens, vedkommende er det den anden kamp i forårets reserveholdsturnering. I den første kamp var modstanderen SønderjyskE, som vandt 2-1, og som også vandt over SIF tilbage i februar med 5-0.

I mandags tabte reserverne hjemme på JYSK Park med 4-1 til Esbjerg.

Cheftræner for reserverne, Peder Knudsen, har udtaget denne trup til kampen mod AC Horsens:

Thomas Nørgaard, Stephan Petersen, Jeppe Gertsen, Nicklas Bugge, Gregor Sikosek, Sebastian Jørgensen, Frederik Alves, Magnus Schelle, Bo Balder, Stefan Stojilkovic, Mate Vatsadze.

Se stillingen, resultater m.m. her

]]>
Gratis: Okkels og Mattsson spiller EM-kval på JYSK parkhttp://www.silkeborgif.com/nyhed/gratis-okkels-og-mattsson-spiller-em-kval-paa-jysk-park/ Mon, 19 Mar 2018 08:00:57 +0000 http://www.silkeborgif.com/?p=20703

Gratis: Okkels og Mattsson spiller EM-kval på JYSK park

Hent gratis billet til det danske U19-landsholds EM-kvalifikationskampe allerede nu. Alle Danmarks tre kampe spilles på JYSK park.

03365-U19-EMkval-1920x1080px-900

Der venter Jeppe Okkels og Magnus Mattsson en stor oplevelse, når JYSK park i den kommende uge lægger kunstgræs til tre landskampe for det danske U19-landshold. Med kampe den 21., 24. og 27. marts skal det danske U19-landshold forsøge at kvalificere sig til sommerens EM-slutrunde i Finland.

Der er gratis adgang for alle til kampene, det kræver blot en billet. Den kan enten afhentes på SIF’s administrationskontor på 3. sal på JYSK park eller i billetboden op til kampene.

DBU er sammen med Silkeborg Kommune vært for kvalifikationsturneringen.

Det betyder, at fem af de seks kampe i den såkaldte Elite Round spilles på JYSK park. Danmark er placeret i pulje syv og møder Bosnien Hercegovina den 21. marts, Tyrkiet den 24. marts og Østrig den 27. marts. Alle Danmarks kampe spilles på JYSK park.

Da de sidste to puljekampe skal spilles samtidig er det kun opgøret mellem Bosnien og Tyrkiet, der ikke afvikles på JYSK park. Den kamp spilles i Vorup ved Randers.

Elite Round er sidste forhindring inden EM-slutrunden, men Okkels, Mattsson og de øvrige U19-talenter kommer på en hård opgave, idet det kun er gruppevinderen, der kvalificerer sig til slutrunden. Den afvikles i Finland den 16.-29. juli og får deltagelse af otte hold. Da slutrunden spilles på kunstgræs har UEFA ønsket, at Elite Round også afvikles på dette underlag, hvilket har fået DBU til at indstille sigtet på Silkeborg og JYSK park.

Programmet for Elite Round på JYSK park:
Onsdag 21. marts:
15.00: Tyrkiet – Østrig
19.00: Danmark – Bosnien

Lørdag 24. marts:
13.00: Østrig – Bosnien
17.00: Danmark – Tyrkiet

Tirsdag 27. marts:
14.00: Danmark – Østrig
14.00: Tyrkiet – Bosnien (I Vorup)

Der er gratis adgang til kampene på JYSK park.

Se den danske trup på DBU’s hjemmeside. Klik her.

]]>