overskud  ∙  format  ∙  vilje

SIFosis (Fanklub)

SIFosis er den officielle fanklub, som støtter Silkeborg IF. Fanklubben holder til i Rest'en på MASCOT PARK før kampene.

Klubben opstod i 1998, da de tre fanklubber Red Eyes, SIFanerne og Red Army fusionerede og blev til SIFosis, som vi kender det i dag.

Fankulturen i Silkeborg startede for alvor i guldsæsonen 1994, hvor der var rigtig mange tilhængere, og som en naturlig del af det blev der dannet en masse forskellige fangrupperinger. Især de tre førnævnte fanklubber fik god succes, og havde en god fremgang, indtil de forskellige bestyrelser meget hurtigt blev enige om at forfølge idéen om en fusion til én stor fanklub.

Formålet med den nye fanklub var at samle medlemmerne et sted og skabe en bedre stemning ved både hjemme- og udekampe. Ordet stemning er meget forskelligt fra person til person, men i SIFosis-forstand betyder det, at man viser sin støtte til klubben gennem sang og klap, mens vi tager kraftig afstand til brug af illegale romerlys, negative sange/tilråb og ikke mindst ballade.

En anden men også meget vigtig ting i SIFosis er, at vi støtter holdet 100% både i medgang og ikke mindst i modgang. Her føler vi, at det er meget vigtigt at vise spillerne, at vi er der for dem, selv når spillet ikke er som vi helst så det.

Formål:
- At arbejde for bedst mulig opbakning til SIF's førstehold, ude som hjemme
- At styrke det sociale sammenhold blandt medlemmerne
- Gennem samvær, samarbejde og arrangementer med andre klubbers fans forsøger vi at bekæmpe ethvert tilløb til vold og usportslig optræden i forbindelse med fodboldkampe
- At arbejde for at alle tilskuere opfører sig sportsligt korrekt og følger kontrollørere og politiets anvisninger samt gældende stadionregler
- At være bindeled mellem SIF og klubbens tilhængere

Sifosis er medlem af DFF, Danske Fodboldfanklubber.

For yderligere information om SIFosis, besøg fanklubbens hjemmeside.