overskud  ∙  format  ∙  vilje

Red Corner (Fangruppe)

Alle, der har været på Silkeborg Stadion, har på et eller andet tidspunkt hørt et fantastisk højt og medrivende råb fra hjørnet af Maskot Park: "COOME OOON YOU REEEDS", lyder råbet, og det er ikke tilfældigt at det kommer fra det røde hjørne - Red Corner - hvor fangruppen med samme navn holder til.

Red Corner er en samling af SIF-supportere, som ønsker at bidrage med stemning og positive vibrationer i hjørnet på Maskot Park. Hvert enkelt medlem i Red Corner bidrager til stemningen på den måde, som han eller hun selv ønsker det. Der er ingen krav om at skulle synge, råbe eller klappe bare fordi, sidemanden gør det. Her er plads til alle, der vil lidt mere end blot sidde på langsiden uden dog at være "tvunget" til at skråle med, hvis ikke man føler for det.

Vi forsøger så vidt muligt også at være med til udekampene, og kan der arrangeres "away"-ture med nogle af de andre fangrupper, der støtter Silkeborg IF, så gør vi også meget gerne dette.

Når der er hjemmekampe, mødes vi gerne på Målet før kampene og lader op med masser af fodboldsnak og en enkelt øl eller to.

Ingen ballede, tak
Red Corner er en fangruppe, som tager afstand fra al slags ballade. Er man indblandet i nogen form for ballade i forbindelse med Silkeborg IFs kampe, kan man ikke være medlem af Red Corner.

Kontakt "Red Corner"
Vil man være med til at sætte endnu mere kulør og skabe yderligere stemning i hjørnet til Silkeborgs hjemmekampe, kan du skrive til Casper på cduens@gmail.com

Red Corner700.jpg